Tutorial

Gaaaah, jag filmar som en råtta... men här är iaf en tutorial på min blålia design.  

NOTD

De blev väl sådär... Jag gillar att titta på dem för att det är så många färger men de är knappast några mästerverk! ^^

Nya naglar på gång

Strax ska jag börja måla ett par nya naglar, samt göra en massa lösnaglar och tutorials så att jag har något att blogga om nästa vecka! ^^ Har ni några tips på roliga motiv?

Inspiration


Inspiration


Svar på ett par frågor

Jag har samlat ihop ett par frågor och sammanstället några svar i detta inlägg ifall någon mer skulle vara nyfiken ^^
 
Vart köper du ditt material?
I princip allt mitt material kommer från olika marknader i Thailand. Det enda jag köper i Sverige är nagellack, nagellacksborttagning, svampar och bomull ^^
 
Vart köper man allt material?
Det beror på vad du vill ha. Om du söker på internet, t.ex. på tradera så hittar du nog allt från små penslar till akrylpulver. Annars kan man ju hitta diamanter/stenar, nagellack, samt nagelvård o.s.v. i vanliga butiker. Små, samla penslar kan du hitta på t.ex. ClasOhlson eller andra butiker som säljer målarutrustning.
 
Vilket är ditt favoritlack?
Det är nog mitt grönglittriga från OPIs julkollektion samt alla mina gula lack då jag älskar gult ;)
Är de naglarna du målar på äkta?
På bloggen visar jag upp båda äkta och lösnaglar. De naglar som är extremt långa eller som inte ser ut att passa mig är tillfälligt ditgummiguttade för bildens skull ^^
 
Hur ofta målar du naglarna?
Oftast med en veckas mellanrum, ibland kan det gå lite längre tid.
 
Hur lång tid tar det för dig att måla naglarna?
När jag målar på migsjälv tar det från en halvtimma och uppåt. När jag målar på andra tar det från en halvtimma till en timma ungefär.
 
Hur ser dina naglar ut efter en vecka?
De är oftast mer eller mindre hela. Om jag har petat runt med vassa saker eller gjort mycket med naglarna så kanske de har flikats upp på diverse ställen men det är sällan. De håller sig oftast även om jag springer runt i stallet hela veckan!
 
Hur får du dina naglar att hålla så länge?
1. Topplack
2. Ett till två lager grundfärg
3. Fäst eventuella diamanter med nagellim
4. Topplack
Använd även bra nagellack, testa runt och se vilka du tycker håller sig bäst :)
 
Vad är ditt bästa tips när man ska marmorera i vatten?
Använd nagellack som inte torkar fort. Gör det i små burkar. Grunda nageln i t.ex. vitt och häll inte i överdrivet mycket nagellack.
 
Vilken är din favoritdesign?
Jag har flertalet,om jag skulle välja tre så är det nog dessa:
 
De flesta frågor svarar jag numer på direkt i kommentarsfältet om ni vill ha svar i ett inlägg så får ni gärna skriva det ^^

Egen färg på nagellacket


Bilder

Häääär kan ni se de andra bilderna som manen från Corren tog om ni skulle vara intresserade samt läsa artikeln ^^ 

Målar jag på andra?

Jag har fått många förfrågningar ifall jag målar på andra och ja, det gör jag.
 
Jag sitter oftast på fredagar i Siam Shop, Storgatan 6 i Linköping och målar naglar men om ingen har tillfrågat mig innan och bett mig komma så är det inte säkert att jag är där, men nu under sommaren kommer jag förmodligen vara där varje fredag. 
 
Annars kommer folk ibland hem till mig för att få sina naglar fixade, men då måste man ju boka en tid ^^.
 
Jag tar vanligtvis 70 kronor för en design elller 100 kronor om man även vill att jag ska klippa, fila o.s.v.
 
Om någon är intresserad kan ni maila: betina1995@hotmail.com 

Favortilack

Mitt favoritlack är ett gult från Jaynail som jag köpte i Thailand. Jag älskar gult och just detta lack är liksom lite "mjukgult" ^^. Idag ska jag måla naglar på två kunder som jag fick bara för att jag var med i tidningen igår, funfunfun.

Blålila


...

Idag blev jag intervjuad av Corren för att jag blev en av vinnarna i deras tävling corren creative med mina naglar. Jag målade ett par nya naglar igår så att de skulla ha något fint att ta kort på då jag ser ut som en flugsvamp. Bilder på dem kommer upp lite senare.

Söt design


Superfin design

Av Chity01 @ youtube 

"tidigare inlägg"-knappen fungerar nu

Nu har jag fixat lite med designen. Den blev lite fulare men jag ville ha lite färg på den så nu får den se ut såhär tills jag hittar ett bra bildredigeringsprogram som jag kan använda mig av. Jag kan inte hantera gimp på min mac och därför kan jag inte heller göra nya headers eller använda fina penslar. Det viktigaste är hiaf att jag har fixat så att "tidigare inlägg"-knappen fungerar nu. Nu kan ni ju bläddra igenom alla inlägg utan att behöva rota runt i arkivet!
Ska även försöka fixa en bredare design så om bloggen ser lite stökig ut så vet ni väl varför antar jag.

Ute och målar

Idag drar jag ut om målar lite naglar på diverse kunder. Det var otroligt svårt att välja vilka lack jag skulle ta med mig, vilka exempel och hur mycket av varje. Måste även påminna mig själv om att inhandla ett svart, ett rött och ett vitt lack, det är sådana färger som illa kvickt tar slut.

Ny tutorial och design

Jag gjorde en snabb liten design i morse, den blev riktigt stilig så jag kommer förmodligen applicera den på mina egna naglar med någon dag ^^
Jag skrev några kommentarer på engelska till videon eftersom jag lade upp den på youtube. Dessa designer är visserligen ganska tråkiga eftersom det krävs penslar och alla har inte den möjligheten att måla med penslar, men det kommer även andra designer i framtiden, I'm pretty sure!
Låten i videon är Jedwards School's out. Jag använde mig av ett svartglittrigt nagellack från MNY, ett vitt från Depend, ett grönt från Jay Nail och sedan lite löst glitter, akrylfärger och damanter.

Cherry design

 Enkel och söt design från cutepolish @ youtube.

Grönt, vitt och blommor

Jag gjorde även en liten video, nu när jag lärt mig klippa och allt, så att ni kan få se hur jag gjorde. Jag har inget youtube account så tyvärr blir det en videofyme video denna gång. 
Det vita lacket kommer från Depend, det gröna köpte jag häromdagen från Åhlens för 15:-, det är ett MNY lack, tror jag. Designen blev väl sådär, men det känns alltid lite fräschare med nyfixade naglar så den får sitta ett par dagar iaf!

Olika färger, silverlining och blommor.


RSS 2.0