Depend matte top coat

Kan meddela er om att det inte fungerar. Postar en bild på tumnageln där jag använt detta lack och långfingernageln där det ej använts. Och sämsta bilden, jag vet.


Liten sneakpeak


Några bra appar


Frågestund

I brist på roligt bloggmaterial så kör jag en frågestund och hoppas på lite roliga frågor. Kör hårt.

Diamanter

Bilden är från tumblr. Kolla vilka snygga naglar! De ser ganska enkla ut men supersnygga!

Egna nailstickers


Snögubbar

Dessa var mina naglar på julafton, bättre sent än aldrig.


Airbrush

Jag har länge velat ha ett airbrush verktyg men de kostar alldeles för mycket pengar. Men om man har dessa mallar så ska det fungera med en sminksvamp, något att testa kanske?

IorNOTD Rosa

Rymdnaglar


Klicka här
 för att se en tutorial på denna snygga design :)


One stroke

Denna teknik ser så enkel ut när man ser andra göra den, men när jag ska görsöka så blir det superfult! Men övning ger färdighet, så det är la bara att fortsätta öva...
Någon av er som behärskar tekniken?


Använd nagellim

När ni ska fästa diamanter, pärlor eller 3D-figurer på naglarna så kan jag tipsa om att ni ska använda nagellim. Det håller mycket bättre och det behövs inte så mycket heller. Men använs ett skyddande lager lack under limmet så att nageln inte skadas när ni tar bort diamanterna. Nagellim finns att köpa på t.ex. Åhlens.          Bildkälla

Felony

Jag målade ett par lösnaglar igår. Tyvärr kunde jag inte modella med dem för baslacket är typ genomskinligt så det såg mycket lustigt ut ^^ Det är ungefär samma design som på dessa naglar.


Och varför ska det vara så svårt att hitta på bra rubriker...

Olika former

Det finns många olika former på naglarna, många fler än på bilden nedan. I Thailand såg jag lösnaglar som var som nageln längst till höger men rak på ena sidan, det såg mycket lustigt ut! Själv har jag nog eb blandning av den andra och tredje. Vilken form tycker ni är snyggast?

          Bildkälla

Blommigt

Dessa naglar målade jag igårkväll. Tyvärr är det ständigt mörkt under denna årstid så bilderna blev ju inte särskilt vackra.

Olika typer för nail art

Clear nail. Är genomskinliga naglar, om det inte hörs på namnet. Vid nail art så väljer man ofta att endast måla tippen. Man kan även välja att måla under nageln och enn mönster över, om ni förstår.

          Bildkälla

Airbrush nail. Är då naglar man gjort med hjälp av airbrush som är ett "blåsverktyg", dvs det blåser ut färg på naglarna. Man tar hjälp av olika mallar när man använder airbrush.

          Bildkälla

Rhine stone nail. Naglar med stenar, diamanter och liknande på.

          Bildkälla

3D nails. På dessa naglar använder man oftast akrylpulver för att få fram 3Dkänslan.

          Bildkälla

Japaneese nails. Jag skulle kalla detta ett blandningsområde av alla typer. Men här målar man mycket och då målas det mycket blommor och detaljer.

          Bildkälla

Textkälla;  ผธิ้งผธายลายเท้า 2 (ni ska veta hur lång tid det tog att skriva, phew)


Favoriter

Jag kollade igenom arkivet och hittade mina favoritdesigner. Vilken design tycker ni är finast? :)
JulgransglitterNaglar med hjälp av lite julgransglitter


Jag brukar aldrig måla mina naglar på höger hand då jag tycker att det är svårt. Men idag beslöt jag mig för att testa en enkel design på dem, och det blev faktiskt fint så jag delar med mig av en liten tutorial ^^


1. Du behöver: vit akrylfärg, en sminksvamp, ett turkosaktigt nagellack, ett silvrigt nagellack, ett mörksilvrigt nagellack, en smal pensel, ett mörklila nagellack och lite julgransglitter.


2. Börja med att grunda dina naglar.3. Droppa ut lite av det ljust silvriga nagellacket och doppa sedan kanten av sminksvampen där. Dutta ut et litet område på varje nagel med svampen.


4. Vik ihop glittret som på bilden så att du får typ lite luftiga öglor ^^


5. Droppa ut lite turkost och lila nagellack.


5. Doppa glittret i det lila respektive det turkosa lacket och stämpla på naglarna på det område du duttade silver.


6. Måla med hjälp av penseln och akrylfärgen en blomma på en nagel. Klistra sedan dit ett par silverpärlor i mitten. Om man tycker att detta är svårt kan man skippa steget.

Använd sedan topplack och klart!

Trettondedag jul naglar

RSS 2.0