Caviar nails @ Bikbok

Minns ni trenden med caviar nails? Nu kan du enkelt köpa en burk med de små pärlorna från Bikbok. De har flera fina färger och burken kostar cirka 50kr.
 

Half purple, half blue, half me, half you


Kreativiteten i rubriken alltså, guldstjärna till mig.
 
Dessa naglar gjorden en kväll när min inspiration gömde sig i en håla på andra sidan världen. Kvällstid = trött och inspirationsfri = fula motiv. Efter en stunds kikande i lite böcker hittade jag en enkel blomma som jag kunde måla. Som bas valde jag pastellblå/mintgrön och lila då jag tyckte att färgerna kompletterade varann på ett fint sätt. Trots tröttheten och bristen på idéer måste jag säga att dessa naglar blev lite charmiga trots allt.

Purple shimmer

Dessa naglar var mycket finare innan de blev nersmutsade och diamanterna föll bort. Hår och nymålade naglar är inte alltid den bästa kombom. Till dessa naglar blev basen en ombre som gjordes med akrylfärg och en sminksvamp. Akrylfärg är jättebra att använda när man ska göra ombre effekter då den är väldigt täckande, håller räcker till flera naglar och ombreeffekten blir tydlig. 
 
Designen är inspirerad efter att jag målat på ett par kunder och den gången var det denna desig som var populärast!

Blått till en vän som gillar blått

I fortsättningen när någon säger blåa naglar kommer det förbli dessa och dessa som mina tankar ägnas åt. Av någon anledning har de blivit den blå färgens representatör och det är inte ett bekymmer, eller hur?!

Simpla

Det var ett tag sedan dessa naglar gjordes. Mitt försök till nytänkande design och fashión misslyckades och slutreseltatet blev kladd men bilden är ganska fin ändå?

Naglar som aldrig visades

Tanken bakom dessa var helt annorlunda från slutresultatet, men någon sorts slutprodukt blev det ju.

The last ones

 

Marc Jacobs och Brandenburger Tor från Berlin

I torsdags åkte jag till Berlin och kom hem med små fina saker som inspirerade mig. Inom den snaraste framtiden kommer jag testa massa nya saker och nya designer till naglarna. Först ut är för mig army-liknande naglar vars inspiration kommer från ett litet kit med nageldiamanter jag köpte i Tyskland. Jag älskar dessa naglar! Om jag hinner gör jag snart en tutorial för dessa.
 
I bakgrunden syns en cola-flaska från någon fashin kollektion, denna designad av Marc Jacobs. Även choklad från airberlin - flygbolaget -  och min nya berlock från Thomas Sabo i skepnaden av Brandenburger Tor. Pappret är parisinspirerat och jag tyckte alla dessa saker kombinerat fick mig att se lite världsvan ut så why not.

RSS 2.0